dijous, 6 de setembre del 2007

Des de Mallorca

Hola cosinet, des de Mallorca et volem donar les gràcies per haver-mos fet compartir moments tan alegres i sobre tot tant divertits.

Sempre vas aconseguir que la nostra relació, encara que estiguéssim molt de temps en veuren's, fos molt especial i sobre tot per al teu cosí l'Eduardo.

T'agraïrem sempre el teu detall que cada volta que venies a Mallorca, ja fos per feina o per plaer, sempre vares tenir un moment per venir a visitar-mos o, al manco, una trucada per telèfon.

Tant l'Eduardo com jo mateixa, moltes gràcies per haver estat sempre al costat dels teus pares i sobre tot amb la mare, ben segur que des d’on estàs ho seguiràs fent, és més ho has de seguir fent perquè ells et necesssiten.

Moltes gràcies per ésser així com ets, t'estimem molt

Eduardo, Jacinta, Guillem, Jacinta


"Tu ja no hi ests i floriran les roses,

maduraran els blats i el vent tal volta

desvetllarà secretes melodies"

1 comentari:

anna ha dit...

No calen gaire paraules per agraïr-vos les vostres lletres d'estimació. És evident que amb vosaltres tenia una complicitat especial que, no s'oblidava malgrat les manques de contacte freqüents. Però ell sabia que us tenia i vosaltres sabíeu que el teníeu quan us necessitàveu mútuament. El vers final també m'ha agradat molt.
Gràcies per la vostra estimació a tots nosaltres. Ja sabeu que tambés estem amb vosaltres.