dimecres, 18 de juliol del 2007

La lluita continua.




Hola company.
Trobem a faltar la teva presència, el teu somnriure burlesc, les paraules d'anims quan ens sentim defallir, el teu rigor professional i l'estima que sempre has trasmés per la nostra professió.
Ha estat un xoc molt fort i encara esperem sentir el soroll de la teva moto al arribar, que entris tot atabalat, o com delles tu "derrapant" amb noves idees bojes, projectes que creiem imposibles i que al final sempre es realitzaven amb un "pim pam, pim pam".
La nostra pena es doble, no només em perdut un gran professional, sino que també em perdut dels nostres millors amics

Només voliem dir-te que la lluita continua, que no estem sols, pots sentir-te molt orgullós dels teus amics i companys que ens estan ajudant i recolzant en tot moment per que l'esperit de byPepx continüi viu per sempre i t'aseguro que així serà.

Que tinguis un bon viatje amic.

El que resta de byPepx:
Magnus i Oriol

2 comentaris:

Carmen ha dit...

Vaig tenir el plaer de treballar amb el Pep quan tots dos tot just sortiem del forn, a Grey. D´allà, no nomès va sorgir una gran experiencia si no també una gran amistat. Fa poquet vam retrobar-nos tot dinant en un japonès i vam comtartir un munt de projectes, Magnus i Oriol ànims, estic ben segura que ell sigui on sigui està donant el seu toc particular d´ART!
L´estimaré sempre.
Carmen

anna ha dit...

Oriol i Magnus us estimo, no tan sols perquè he estat amb vosaltres a l'estudi sinó per la gran consideració que en Pep us tenia com a professionals. Magnus ets massa jove, com tots per assimilar un cop així, però pensa que en Pep parlava molt bé de tu. Ja tu vaig dir un dia a l'estudi. I tu Oriol que has seguit el seu ritme trepidant alhora que li has ofert la teva amistat, l'acompanyament del Magnus perquè ell no arribava a tot. Ara estava molt content de com anaven les coses. El poc que teniem temps de parlar era sempre positiu. La mare gordita